Online diensten

 

Online leren neemt vanaf nu steeds vaker de rol over van traditionele opleiders en begeleiders in fysieke gebouwen. Leren zal voor een groot gedeelte thuis, op straat of onderweg gebeuren. Zorg ervoor dat al jouw mooie trainigen of trajecten ook 'ver-onliniseerd' worden want anders is de concurrentie jou voor. Ik help ZZP'ers en middelgrote (trainings)bureaus om hun trajecten en trainingen online te maken.

 

Steeds meer trajecten en trainingen worden online gegeven 
Blijf niet achter 'ver-onliniseer' je product voordat je de boot mist!


Het zogenaamde online leren is niet meer weg te denken; het lijkt wel of iedereen online gaat. En dan bedoel ik niet een email cursus, maar echt helemaal online, met een digitale inlog.

Als ontwikkelaar van meerdere online platforms en diverse online trajecten, heb ik de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan met online leren.

 

 

Online leren  is afwisselend, het is nieuw, het is in te passen in de eigen tijd en op zelf te kiezen momenten en je kunt het samen doen met een maatje of een team, logisch ook dat het niet meer weg te denken is. Wil jij ook meedoen en niet achterblijven, lees dan even door.

 

Voordelen online leeromgeving

Ook voor jouw ZZP organisatie of trainingsbureau kan het werken met online leertrajecten grote voordelen betekenen. Je kunt grote groepen medewerkers of klanten laten aanhaken en je kunt makkelijk nieuwe content toevoegen.

En dat niet alleen, ook het leren/bewegen/veranderen van jouw klant wordt een stuk effectiever als iedereen zelf kan bepalen waar en wanneer hij inlogt.

 

Ik kan jouw bestaande (leer)trajecten gemakkelijk voor je 'ver-onliniseren' zonder dat het bakken met geld kost. 

 

 

Advies, ontwerp en uitvoering van jouw online leeromgeving 
In enkele weken heb jij een professionele online leeromgeving staan!


Voor ZZP'ers, instellingen en trainingsbureaus, ontwerp en ontwikkel ik online leeromgevingen, zonder dat het je bakken met geld kost!

 

De online leeromgeving is een ICT omgeving waar jouw klant op inlogt zodat hij stap voor stap zaken leert die je anders via een manual of mondeling zou overdragen.

 

Technisch gezien kan er veel: je kunt stukken theorie, filmpjes, presentaties en vragen of opdrachten in laten voegen. Ook het stuk 'social learning' kun je toevoegen. Groepen, teams of tweetallen kunnen eenvoudig van elkaar leren met behulp van interne fora. 

 

Wees gerust, een online omgeving kan zeer snel worden gerealiseerd wanneer je een kant en klare training op de plank hebt liggen. Het is een kwestie van structuren en aantrekkelijk maken.

Hoe ga je te werk?

Als je een raject of training op de plank hebt liggen, is het een kwestie van goed doorspreken hoe jouw inhoud het beste tot zijn recht komt op een online manier.
Dit hoeft echt geen bakken met geld te kosten want voor nog geen € 1.000,-  kun je al een training of traject online hebben staan.

 

Ik help met name ZZP'ers en kleinere bureaus om zonder een grote investering vooraf toch online te kunnen werken. De structuur heb ik immers al in huis, het is een kwestie van jouw inhoud zo mooi mogelijk presenteren.

 

Wil je ook een online leeromgeving?

Heb je ook interesse om een online leeromgeving te ontwikkelen voor jouw dienst of training? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden tot ontwikkeling, het is zo geregeld.

Wil jij een unieke en aantrekkelijke animatie? 
Animaties verhelderen en overtuigen de kijker!


Je ziet het vandaag de dag steeds vaker; leuke, korte en treffende animaties die in een klap duidelijk maken waar het om gaat. Heel effectief en doeltreffend als onderdeel van het nieuwe leren, maar ook aantrekkelijk om je eigen bedrijf te presenteren aan een grote groep.

 

Geen old school videos van mensen die met hun persoonlijke manier van presenteren wellicht de aandacht van de boodschap weghalen, maar eenvoudige heldere bewegende tekeningetjes die de visuele prikkel combineren met geschreven of gesproken tekst. Zo komt jouw boodschap binnen!

 

Kosten
Als je een eigen animatie wilt inzetten op social media of op je eigen website, maar je weet niet goed waar te beginnen of hoe je dit moet doen, neem dan contact op.

 

Voorbeeld van animatie voor platform 'Uit je hoofd, in je lijf'

 

 


Wil jij ook een eigen animatie?

Ik help je met de tekst, de animatie en ik doe de voice-over. Kortom je ontvangt een kant en klaar product om direct mee te overtuigen, voor een vaste prijs!

 

Webdesign by van Heemstra WebdesignWebdesign